ARA

Ben

Fotoğrafım
Kıyameti koparacaksın önce... Cenneti ondan sonra yaratabilirsin.

2 Eylül 2010 Perşembe

Ninja Assassin... Diye bi' film var...

canım çıkmıştı izlerken... dinle.


polis olan zenci kadının odasına giren ninjayı halletmek için bizim eleman da odaya girer, dövüşür mövüşürler, falan, filan... kadın da bu esnada feneriyle olayı takip eder. ama o da nesi bayanlar baylar... fenerler görmeyeli fenerlikten çıkmış spot ışık olmuş terbiyesizler! ışıkta hiçbir dalga farkı yok. ha spot ha fener. nerde görülmüş böylesi? varsa bi' tane de ben ısmarlayacağım.

--


ninja kız, okulundan kaçmaya yeltenir, kaçmadan önce de bizim elemana bir öpücük kondurur. ama dudaktan. lan? hani yetimdiniz, hani kendinizi bildiniz bileli bu mekanda ıstırap içinde eğitilmekteydiniz? nerden öğrendin sen dudağa buseler kondurmayı, ıslak ıslak öpmeleri falan? neyse.


--


bizim elemanı tutukluyorlar. polis hatun gelip kurtarıyor falan filan. o arada çatışma çıkmıştı tabii... eleman bi tanesini haşlıyor bu nincaların. yolda bir diğerinin ayak sesini mi duyuyor, artık o esnada düşman ninca gaz mı kaçırıyor, ne oluyorsa, orada bir ninca olduğu anlaşılıyor velhasılı. tamam on numara sezgi var herifte, ne güzel. amma ve lakin kızı yem olarak kullanıp düşman nincanın tepesine bindiğinde bi bakıyoruz ki bizim elemanın elinde şu devamlı kullandığı piçaklı zincirden var. lan olum ne ara gittin aldın onu? kız da getirmedi? nereden buldun?


--


ha bi de bizim elemana kız soruyor nen var kuzum, sen niye sattın bu dokuz klanı diye. o ara bi geçmişe dönüyoruz. reis, bizim elemana çakı verip git şu şişkoyu öldür saatini al diyor. anam! ne ölmez şişkoymuş, eleman çakıyı orasına saplıyor, burasına saplıyor herifte tık yok! boynunu kesti ölmedi be! 

onu da geçtik, şişkoyu zar zor öldüren eleman çatıya çıkıp reis ve saz arkadaşlarıyla buluştuğunda tepesi atıyor, vuruyor reisin suratına kırbacı. sonra saz ekibini dağıtıyor, tekmeler, kanlar... abov! la şişkoda niye götün yırtıldıydı o vakit? onu da geçiyoruz. elemanı haşat ediyorlar o çatıda... çatıdan aşşaa bilem atıyolar. ama eleman oradan sağ çıkabilmiş ki gelmiş burda artizlik yapıyor di mi ama? e ne bünye varmış sende dostum. 


--


haa. ama bak, bi konuda, daha doğrusu bi karede hakkını yememeliyiz bu filmin. şu motel sahnesinde, bizim hatun elemanın başında sigara içerken, bir an düşünüveriyoruz bu karı sigara içmiyorum dediydi bi kerreeeeem diye, ama zaten bi görüyoruz ki içine çekmiyor dumanı. ağzına alıp, yani dumanı, bırakıyor. üstüne başına cuğara kokusu sinsin, ninçalar mekanı tespit edemesin diye yaptığını belli etmiş oluyor.
güzel.
ama işşallah kastidir bu figür. hatun kişi*normalde sigara içmiyor olabilir, araştırmak gerek. ama orda foşurt diye çekip şöyle en güzelinden hohlasaydı sağlam taşak geçecektim, eğlence çıkacaktı.






eyt koçum benim... duruşunu yesinler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder